lördag 12 juli 2008

Mamma Mia vilken film!

Igår inleddes semestern med ett kort besök på Nätra marknad (skulle gissningsvis tro att de fått med minst en nolla för mycket i det beräknade besökarantalet där...), regnet var på vår sida och höll upp precis så vi kunde gå en sväng på marknaden. Inte överdrivet intressant, men iaf en liten uppvärmning inför the real thing; Kiviks marknad! :)

Efter ett matstopp på italienska fortsatte semesterkvällen med bio; Mamma Mia - the movie! Jag har sett musikalen två gånger (både i London och i Stockholm) och tycker att den är snudd på den bästa musikal jag sett, så det var med spänning jag såg fram emot att få se detta i filmform... det är ju inte alltid helt enkelt att göra film av en musikal. Men jag tyckte de lyckades alldeles lysande, det blev verkligen musikal-känsla utan att bli "vi-filmar-en-teater-känsla".

Definitivt sommarens must-see-film! Och om man inte har sett musikalen, så är det ännu större anledning att se den... Mamma Mia-upplevelsen vill man inte missa!

Två riktigt bra biobesök på kort tid, när hände det senast? Sex and the City rekommenderas också varmt!

Dessutom avslutades första semesterkvällen perfekt med besök av Malin, det blir inte så ofta - men alltid lika trevligt! :)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

1 kommentar:

Felicitas sa...

En liten tagg av hemlängtan.. :(