söndag 13 juli 2008

Status nya lägenheten - hall o badrum

Status för nya lägenheten såhär före jag åker iväg på semester tre veckor är att de flesta grejer har kommit ungefär dit de ska... de är iaf i rätt rum, eller del av lägenheten. Sakta men säkert tar det sig...

Den som inte kunde bry sig mindre om min nya lägenhet kan sluta läsa nu och inte heller läsa följande två inlägg, då detta vänder sig till dem som är intresserade men inte har möjlighet göra ett besök för att se det live...






Hallen. Ingång precis till höger i bild, och mittemot ingången, dvs precis till vänster i bild har man köket. Rakt fram är badrummet, och rakt fram till vänster är sovrummet. Det finns gott om garderober i hallen som synes så förvaringsmöjligheterna finns det inget att klaga på!

Här ser man också det ljusa laminatgolvet som förra hyresgästen lagt in och lämnade kvar till mig, men notera att nu finns det också golvlister runt om, det fanns det inte på förra hyresgästens tid. ;)


Minuset för denna hallen är att det inte finns någon naturlig plats för en hatthylla, den här gör sig inte speciellt bra så jag funderar på att göra någon specialare... hur vet jag inte än, men den som lever får se!







Badrummet. Ska få ommålat här och jag tror att det kan bli ganska mysigt med rätt "piff". Bra planlösning och lättmöblerat. Nytt badkar, ska också få bytt duschslangen och draperistången i sinom tid...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Trevliga bilder. Du kommer få riktigt fint. Kanonlägenhet verkligen. Helt säker på att du kommer trivas kanon där när du piffat o gjort det som du vill ha det!

Anonym sa...

Trevliga bilder. Du kommer få riktigt fint. Kanonlägenhet verkligen. Helt säker på att du kommer trivas kanon där när du piffat o gjort det som du vill ha det!