söndag 8 mars 2009

Fjärde filmen för idag...

Nu har äntligen hals"ontet" övergått i förkylning. Förkylningen är hjärtligt välkommen jämfört med halsont... Kunde sova lite bättre inatt (dvs ligga ner...), men vaknade vid sjutiden och kunde inte somna om igen.

Så då tog jag täcke och kudde med mig till soffan och såg dagens första film; Rush Hour 3 (för att det var enda filmen som började i lagom tid på Canal +). Just nu slötittar jag på Beck - Den svaga länken (har sett den tidigare men är det söndag kväll så är det ju), och innan jag har också kollat på Hon är min (ganska intetsägande men lättsedd film) och Konsten att gråta i kör (mycket märklig dansk film, tänkvärd men inte direkt roande).
Gårkvällen och tidiga morgontimmen avslutades för övrigt med Mamma Mia - The Movie, världens bästa lyckopiller. Undrar om man ska se 10 min av filmen varje morgon för att ladda energi för en bra dag?

Dagens har fördrivits i lagom sakta mak. Lite förberedelse för omtapetsering har påbörjats, förhoppningsvis händer det grejer till veckan... :)

1 kommentar:

Anonym sa...

ungefär som jag då, lagom till den här segdragna förkylningen har vi fått canal+ och videobiblioteket, hyr film gratis, vilket är just precis det jag gjort nu i dagarna tre, ganska trevligt, bl.a. flera filmer om norska privatdetektiven Varg Veum
alltid något att göra då orken inte räcker till för något mer avanserat, men hade gärna velat se Mama Mia, krya på dej kramar