söndag 1 januari 2012

Gott nytt år!

Det gamla året firades ut och det nya året firades in hos nya, men goda, vänner i Malmö. Menyn bör läsas noggrannt - för vad sägs om No más 2011 till fördrink, Taco - för det här året - buffé till varmrätt och Hallå'n 2012 till dessert. Det var nästan så att man kunde tro att man var i Göteborg för ett ögonblick. ;)

Väldigt trevligt och väldigt gott. Vi åt och drack gott och spelade lite spel - och kvällen gick så himla snabbt så plötsligt närmade sig tolvslaget med stormsteg och vi hann inte bort till Operan där stans stora fyrverkeri skulle äga rum. Istället gick vi in mot Gustav, och för en lantis som mig så var det ganska överväldigande med allt raketskjutande överallt. Det dånade och ekade mellan husen, raketer gick snett och lågt och billarm sattes igång - då drog vi oss lite längre bort där vi hittade en något lugnare plats där vi ändå hade utsikt över fyrverkerier på alla håll och kanter. Bubblet korkades upp och vi skålade i plastkaffemuggar och tände tomtebloss!

Gott nytt 2012!

3 kommentarer:

mormor sa...

Låter trevligt. Tydligen trevliga vänner du skaffat dig. Helt onödigt att lägga sina egna pengar på raketer när man befinner sig i stan.Gott Nytt År!

Anonym sa...

Hehe du la upp menyn haha :-D

Prralin sa...

Maria - Det är klart, jag sa ju att jag tyckte den var GRYM! :)