lördag 29 november 2008

Jag har (tydligen) startat ett tvättstugekrig


När jag kom ner till tvättstugan idag såg jag denna lapp på anslagstavlan, och eftersom jag tvättade (nya) röda handdukar förra helgen så kände jag mig skyldig. Men kan någon berätta för mig hur man ska bära sig åt när det bara finns en allmän tvättstuga att tillgå när man vill tvätta röda handdukar?

Tänkte tillägga "PS. Tackar som frågar, handdukarna blev jättefina!" men det kanske inte var det hon ville veta egentligen, fast att hon uttryckte en förhoppning om det?

6 kommentarer:

emve sa...

Ojdå! mne det var ju ärligt av dig att erkänna och erbjuda dig att köpa en ny matta.

Det där med röda handdukar är trixigt. Och fanns det färg/ludd kvar så kanske ni inte har världens bästa tvättmaskiner heller.

Anonym sa...

klart hon ville veta hur handdukarna blev, hi hi, har aldrig haft något dylikt problem, hjälper det att tvätta dom separat tro??

Anonym sa...

Kör bara en tom maskin efteråt så sköljer det bort all överbliven färg... :)

Anonym sa...

Trist när sånt händer. Men som susanne säger: en tom maskin efter brukar rensa ut. Eller kör dina mörkaste (redan urtvättade) kläder efter.

Anonym sa...

Haha, det är underbart. Jag tycker det behövs lite krig i den tvättstugan.... Nä, men trist för henne och ädelt av dig att erbjuda dig köpa ny matta. Nenny och Susanne: problemet i den här tvättsugan är att tvättiderna är så korta att man inte har tid att köra nån tom maskin efteråt. Om man ska hinna få nåt tvättat alltså. Annars var det bra tips! =)

Prralin sa...

Grannen - Tack för förståelsen! :)