lördag 18 april 2009

Happy birthday to me!

Ett år äldre än igår. Eller ja, egentligen bara en dag. Faktum är att jag känner mig ungefär 20 år yngre idag (ledig) än igår (jobb). ;)

Dagen började inte bra eftersom jag har sovit som en kratta inatt. Liksom natten innan dess. Allmänt trött och seg, och inte utvilad alltså. Men återigen; inget jobb idag. Veckans fyra 10-timmarsdagar har varit mer än nog. Om någon sagt att jag behövt jobba idag så hade jag nog börjat gråta. På riktigt.

Drog upp rullgardinen och skådade ett nyfallet snötäcke. Suck! Men det tog sig, resten av dagen har solen dominerat, om än utan värme. Sara var här imorse och serverade mig frukost och hjälpte mig att städa.
Lunch på balkongen i solen, och en stund med en god bok i samma sol. Gött!
Jag kan vänja mig vid att vara ledig mera, det är helt okej.

Jag har således fått både snö och sol på min födelsedag, plus ett blomsterbud (för första gången i mitt liv!), 2 paket, 2 kort, en badmintonlektion av lilla grannen, många sms- och facebook-gratulationer, vipbiljett och sällskap till Isgalan på Kempis (konståkningsshow av Öviks Konståkningsklubb med bla Malin Hållberg Leuf (som var med i Stjärnor på Is) och Kristoffer Bengtsson (som tydligen är en av Sveriges bästa konståkare, jag är inte så insatt i "branschen") och förstås en massa ursöta småttingar) - blev bjuden på korv i pausen också, bara det liksom!
Tack!

Nu funderar jag på om jag ska orka ta mig till en affär och köpa något gott ätbart till ikväll eller om jag ska festa till på en lunchbox ur frysen...

2 kommentarer:

mamma sa...

verkar som iaf någon kommit ihär dej idag på din födelsedag, kram och grattiszoori

Sara sa...

Lunchen ute på balkongen var inte helt fel i solskenet nä, dock satt jag lite väl mkt i skuggan.... Skönt att höra att födelsedagsfrukosten var till belåtenhet också.

Kramen