tisdag 14 april 2009

Mission completed

Alla gamla betyg är framletade, kopierade och inskickade till Antagningen. Har inte fått min PIN-kod till studera.nu än och har därmed inte möjlighet att se vilka av "mina meriter" som finns arkiverade där på något sätt...

Det blir lite mer spänning i tillvaron om man väntar till sista minuten, det hade ju inte varit nån sport att ha beställt den här koden i god tid och fått tillgång till allt man bör ha tillgång till innan man söker. Dessutom är det väldigt smart att glömma kurskatalogerna (som jag lusläst och kryssat för och ringat in vad som var intressant) i Skåne, och inte komma på det förrän det var för sent att hinna få dem uppskickade. Nej nej, living on the edge är mer min grej. ;)

Jag har sökt ett par kurser i olika varianter vid Malmö Högskola, både som heltidsstudier och på halvfart: Projektledning 30 p och Ledarskap och organisation 30 p.
Sen blir det också en ansökan till den tvååriga KY-utbildningen Creative Service Leadership. Det låter som en väldigt intressant utbildning, och när man flyttar till en "ny stad" är det ett perfekt sätt att få kontakter och "komma in" i näringslivet... men frågan är om man orkar plugga två år till. Nåja, söka kan man alltid. Får se om mitt käcka personliga brev faller dem i smaken eller inte. ;)

Jag har också fått iväg ett par jobbansökningar till en handfull halvintressanta jobb. Och hittat en handfull helintressanta jobb som jag måste se till att få, åtminstone ett av dem! Haha!

Inga kommentarer: