fredag 22 oktober 2010

Dagens fynd

Jag har sneglat och klämt och känt och trånat efter en kudde på Indiska ett bra tag. Det är precis min "sovrumsfärg" och jag tycker den är så fin. Så fin så fin. Men så försöker man hålla i pengarna och hör omgivningens kommentarer "har du inte redan kuddar så det räcker?!" i bakhuvudet och tycker att 279 kr för en kudde kanske är lite onödigt mycket. Jag har ju faktiskt många kuddar. Väldigt många kuddar.

Men jag har ju inte den här. Och den är ju så jag. Så jag svänger förbi Indiska lite då och då och suktar. Idag klämde jag på den där den låg längst inne i butiken, och kikade på prislappen. 279 kr. Men jag vill ju (uppenbarligen) ha den. Nej.

På väg ut ur butiken går jag förbi en "rea-korg" och eftersom jag gillar rea-shopping så spanar jag ju förstås ditåt i förbifarten. Vänta nu. Där ligger ju min kudde. Röd lapp. 199 kr. Tvekar. Om det är rea på den så kanske det innebär att den försvinner ur sortimentet snart. Jag kommer ångra mig om jag inte köper den. Nej. Jo. Jo, jag slår till!

Och i kassan visar det sig att det är halva rea-priset! Värsta fina kudden för bara 100 kr. Snacka om fynd! Today is my lucky day!

Så billigt, jag kanske borde köpt två...

5 kommentarer:

Nenny sa...

Snygg! Grattis till fyndet! =)

Sara sa...

Passar ju perfekt o är jättesnygg dessutom!
Så mycket du i den ja... ;)

Träningsglädje sa...

snygg!! bra köp!

mormor sa...

Man ska ju ha tur ibland!

Prralin sa...

Ja det gäller ju att vara på rätt plats vid rätt tillfälle! :)