måndag 30 maj 2011

Sockerstinn efter kusinkalas

Det blev sannerligen ett kakkalas hos kusinerna igår kväll. 16-åringen hade bakat 7 sorters kakor och 14-åringen agerade bartender - försigkomna ungdomar får man säga. ;) Mycket gott och trevligt var det, och när resten av gästerna gått hem stannade mormor och jag kvar och blev bjudna på hamburgare och sen hejade vi tillsammans fram Stenmark i Mästarnas mästare.

Storkusinen åker på språkresa till USA i sommar och hade därför önskat sig lite resgrejer. Förutom US-dollar hade jag plockat ihop ett litet "kit" av måhända onödiga, men ganska roliga, grejer. Och som bonus fick hon ett bakkit i sluta-nian-present. Det är ju vi som är kusin(bak)firman, klart hon måste ha lite riktiga egna (rosa) grejer! :)

Kasse, choklad (färdkost), plåtburk "Reseminnen" och anteckningsblock från Lagerhaus. Rosa (förstås) bagagetag från Clas Ohlson. Sykit och "pengapåse" från City Outlet.

Kasse, vispskålar och måttsats från Lagerhaus. Grytlappar i form av muffins, kökshandduk med muffinsrecept, plåtburk med muffins och muffinsformar från Ica Maxi.

Redo för kalas!

Inga kommentarer: