fredag 18 november 2011

Det blir alltid som man tänkt sig

Nu sitter jag på tåget upp till Göteborg för en helg med Öviksbrudarna. Vi ska käka räkor, gå på Jul på Liseberg, dricka glögg och ha det allmänt trevligt är planen.

På tåget roar jag mig med att lyssna på ljudboken Det blir alltid som man tänkt sig. Jag lyssnade på Olof Röhlander för första gången förra hösten och gillade både vad jag hörde och såg. Jag har dock inte kommit till skott att läsa hans bok än, men så kom jag på att jag kunde låna ljudboken på bibblan och ha som tågunderhållning (eftersom jag inte kan läsa på tåg, eller på något annat som rör sig för den delen).

Just att koncentrera sig på att lyssna kanske inte är min starkaste gren i och för sig. Jag saknar att kunna bläddra tillbaka några sidor när jag inser att jag läst men inte registrerat. Men jag tänkte att det är bra träning. And practise makes perfect, right? 

1 kommentar:

mamma sa...

bara du inte somnar, mellan malmö - övik somnade jag många gånger medan jag hörde boken, fick börja om många gånger, men håller med dej bra när man inte kan läsa samtidigt som man åker