måndag 7 november 2011

Julmarknad på Ovesholms slott

Den 22 oktober besökte jag årets första julmarknad. Jag hade inga problem med att det var strålande vackert höstväder och så att säga lite brist på julstämning i luften. Tydligen hade inte mamma, syster, moster eller kusinen heller det eftersom de inte var så svårövertalade att följa med. (Men om man frågar dem skyller de säkert på mig, jag är ju så att säga ett säkert detvarhonsomärjultok-kort att skylla ifrån sig på, när man inte riktigt kan erkänna att man själv också tycker det är lite mysigt med jul redan i oktober.)

Hursomhelst, i samband med en helg i stugan åkte vi till julmarknaden på Ovesholms slott utanför Kristianstad. Slottet lyste visserligen med sin frånvaro, men massor av fina änglar, tomtar, hantverk, glögg - och faktiskt julstämning! - var i allra högsta grad närvarande. En väldigt trevlig julmarknad som jag varmt kan rekommendera. Om jag köpte något? Gissa.

1 kommentar:

mamma sa...

haha visst skyllde jag på dej när arbetskamrater undrade om jag va riktigt klok, men kul va det o en riktigt fin julmarknad, jag gillar ju me julen fast kanske mer i smyg innan första advent :)