torsdag 30 augusti 2012

Föreläsning med UnderbaraClara i Malmö

Jag gillar ju som bekant att försöka nosa upp roliga saker som händer där jag befinner mig (med andra ord: vara med där det händer), och framför allt så gillar jag att dela med mig. Därför har jag ett tag funderat på att starta upp en liten kategori här som helt enkelt heter "Malmötips". Sagt och gjort. Så här kommer det första tipset.

På onsdag 5 september kommer bloggaren UnderbaraClara och forskaren Annakarin Nyberg till Malmö för att föreläsa om bloggande och sociala medier. Kl 17.30 på Malmö stadsbibliotek. Kostar gratis men föranmälan krävs, och anmälan gör du enkelt här.

Jag kommer. Kommer du?

* * *

Hur tjänar man pengar på bloggande och sociala medier? Hur går det till när man driver ett företag på nätet och hur är det egentligen att arbeta som professionell bloggare?

Möt bloggdrottningen Underbara Clara och forskaren Annakarin Nyberg för att lära dig mer om hur du kan skapa förutsättningar för ett företag på nätet. 
 

Med utgångspunkt i den kommande boken Digitalt entreprenörskap bjuder de på ett inspirerande föredrag om de utmaningar, erfarenheter och lärdomar som Underbara Clara har stött på under årens lopp.

Bild lånad från UnderbaraClaras.com.

2 kommentarer:

Kattis sa...

Du kan inte lägga upp en som heter Göteborgstips också? ;) så jag inte ligger av mig menar jag. Hör du nåt om Claras ankomst till Göteborg så hojta!

Jenny sa...

Piteå tips???