lördag 10 maj 2008

Segeltur för båträdd

Var uppe med tuppen imorse och fick ett städryck. Packade upp väskan och städade hyfsat ordentligt. Det är en sån befrielse när det är gjort. Som om man kan andas igen.

Hann bli färdig i lagom tid för att hinna med spinningen kl 10. När jag satte mig på cykeln insåg jag dock att jag bara ätit en banan och inte nån ordentlig frukost (eftersom jag inte har nåt vettigt hemma efter turnén...) och det kändes halvvägs in i passet. Dessutom är jag ingen morgon/förmiddags-träningsmänniska, får ofta problem med lite yrsel/svimningskänslor när jag tar ut mig på den tidigare delen av dagen - på kvällen däremot går det betydligt bättre då man har laddat med lite bättre energi under dagen. Men hursomhelst var det skönt att få spinna lite, det var länge sen. Det blir hattigt när man är ute på vift mest hela tiden, hinner aldrig komma in i någon riktig rutin innan man ska iväg igen...



I eftermiddag har jag roat mig med att gå på Uteliv & äventyrs-mässan i det vackra vädret. Trevligt sällskap, några kändisar, Sofie (!), och en liten segelbåtstur blev det till på köpet. Prova-på-tur med en "2 krona" som det tydligen så fint heter. Det var nog tur att jag inte hann fundera så mycket, för annars hade jag säkert aldrig vågat mig på det. Det är vackert på vattnet, men jag gillar inte båtar...
Nu kan jag iaf bocka av segling från min lista också, been there done that. Behöver inte göra det igen om jag inte känner för det. Jag står för att jag är en mes.

1 kommentar:

Anonym sa...

Du är ingen mes!! Jag är djupt imponerad av att du följde med ut på vattnet. Hade inte klandrat dig om du stannat på bryggan där. Du är grym!!