onsdag 21 maj 2008

Tips på blender?

I mitt nya kök tror jag att jag kommer få lite mer ytor och då hade jag tänkt skaffa mig en snygg "blender" som kan få stå framme för att underlätta smoothietillverkningen. Kanske har någon av er en blender hemma, som kan tipsa om någon som är bra eller mindre bra? Är de verkligen så lätta att rengöra som de skryter om?

I dagens läge gör jag mina smoothiesar i en matberedare, vilket förvisso funkar hur bra som helst men det känns som att det är så många delar som måste diskas efteråt och det blir lite bökigt... det ska gå snabbt och enkelt!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

2 kommentarer:

Felicitas sa...

Tips är att INTE köpa Krups. Jag beställde en sån på nätet, fick hem den och insåg att det var något som skramlade i motorblocket. Ringde och frågade om det skulle vara så, det skulle det inte. Reklamerade och fick en ny. Som OCKSÅ skramlade. Reklamerade och fick pengarna tillbaka. Så här står jag fortfarande utan blender. Säg gärna till om du hittar någon vettig!!

Puma sa...

Eftersom jag jobbar på Electrolux för tillfället får mitt tips bli just Electrolux... fast min är faktiskt lite svårdiskad måste jag säga (jag har en "icecrush").