onsdag 17 juni 2009

Är jag oersättlig?

Det är ju inte utan att man undrar... hur svårt kan det vara att hitta nån som (åtminstone tillfälligt?) tar över mitt jobb när jag slutar?

Svar: Uppenbarligen väldigt svårt.

Plan A (eller B eller C) trodde jag på tills igår. Då det visade sig att den kandidat jag hoppats på (och som kunde börja redan på måndag) inte fick grönt ljus efter mötet med försäljningsdirektörn. Så nu blir det typ plan D (eller E eller F) som utreds och det lär ta X antal veckor innan vi vet om det blir verklighet. Och i så fall ytterligare X antal veckor eller rent av månader innan denna person i så fall kan börja. Och om även det skiter sig, ja då blir det väl till att ta till plan G?

Nån som vill bli resebyråchef i Övik?

2 kommentarer:

Otilias form sa...

Hehe, jag har faktiskt IATA examen. Kan du tänka dig? :-) Nu har jag ju flyttat ifrån norrland så jag tror jag passar det. ;-) Men hur de hittar en ersättare är ju egentligen inte ditt ansvar, eller?
/ofelia

Prralin sa...

Otilia - Nej jag vet, det är inte mitt ansvar. Men när man är så få kollegor som vi är (3 st inkl) mig så har jag viss ångest för att sluta mitt i semestern, vilket skulle innebära att nån får jobba ensam hela sommaren när den andra har semester... :/