måndag 9 augusti 2010

Aerobic weekend i Malmö 21 aug


Jag har inte besökt Friskis & Svettis hemsida på evigheter, då jag för det första inte varit "hemma" i Malmö på flera månader känns det som och för det andra inte direkt varit träningsför på ungefär lika länge. Men idag surfade jag förbi för att kolla om höstschemat dykt upp - och såg att de har ett träningskonvent lördagen den 21 aug, på "min" anläggning dessutom!

Förra året hade de något liknande såg jag, och då grämde jag mig för att jag inte såg det förrän det hade varit (och jag hade väl i och för sig inte hunnit flytta till Malmö riktigt då än heller). Det är framför allt ett gäng step-pass på schemat som lockar, men även att få lite träningsinspiration (välbehövligt!) och överhuvudtaget att vara med på något konventliknande eftersom jag aldrig varit det tidigare.

Men... Jag känner att jag har två problem. För det första är jag totalt otränad, sen yrseln dök upp i juni har jag inte vågat mig på annat än promenader, om ens det. Och för det andra så dras jag ju som bekant fortfarande med yrseln. Har jag tur så har jag 2-4 "bra dagar" per vecka, då jag nästan känner mig normal. Resterande tid är som ett töcken, på ett eller annat sätt.

Fast å andra sidan kan man ju hålla tummarna för att jag har just en bra dag den 21 aug. Och man kan ju ta det lugnt. Och om dagsformen inte tillåter får jag väl helt enkelt stanna hemma, eftersom F&S-medlemmar har 50% rabatt så är ju dessutom anmälningsavgiften överkomlig.

Ja, så får det bli. Jag mår inte bättre av att planera att jag kommer fortsätta må dåligt. Nu planerar jag att jag ska må bra den 21 aug, att kroppen ska vakna piggare än vanligt och få med sig massa endorfiner hem efter en härlig dag!

2 kommentarer:

Keron sa...

Blev det nån skillnad efter knakandet? Kan ju iofs krävas mer än en behandling för att bli "rak" igen

Nenny sa...

Precis rätt inställning!
Hoppas, hoppas du mår bra den dagen.
Kram kram