torsdag 5 augusti 2010

Lunch i hamnen

Talesättet "Efter regn kommer solsken" är verkligen passande idag. Igår regnade det hela dagen, och igår kväll när jag gick och la mig spöregnade det och var alldeles kolsvart ute. Imorse när jag vaknade strålade solen från en klarblå himmel. Hur gick det till?!

Solskenet måste ju hur som helst tas tillvara på, så idag blev det lunch i hamnen. Ska vi leka en lek? "Gissa-vad-jag-åt-till-lunch-leken"? ;)

6 kommentarer:

Keron sa...

Jag åt en caesarsallad i hamnen jag också!!! Jag tänkte jag skulle testa din favorit men ville få lite mer solsken så jag gick ner... Frågan är vad du tog i ris, quinoa eller inget alls. Tror inte jag såg dig!

Prralin sa...

Haha, då kanske vi sprang om varandra?! Jag brukar köra på quinoa, fast egentligen tycker jag det är bäst med bulgur som de hade innan... (men förra veckan hade jag tur, för då hade de slut på quinoa och då kunde man få bulgur istället!)

Keron sa...

Haha, det är därför du äter där så ofta -för du hoppas på bulgur! Det var grymt härligt! hade tänkt springa runt hörnnsjön men tog en sväng på stan istället. Jag jobbar tyvärr förmiddag imorrn, så jag slutar vid två men jag träffas gärna någon annan gång/tid istället!

Keron sa...

kanske skulle sagt vilka tider jag inte kunde... jobbar 12h i helgen, så slutar 18 både lördag och söndag... sen blir jag ledig 2 dar och åker upp till Umeå. Hur länge är du kvar egentligen? jobbar förmiddag onsdag och torsdag igen och em fredan...

Keron sa...

Mmm, det verkar kärvt, synd att vi inte kom på det tidigare... Aporpå nåt annat, antar att du ska på hockey/bandy i morrn?

Suzan sa...

vilken härligt somrig bild!