fredag 25 maj 2012

After Dark & rosa bubbel

Avslutningen på den här veckan har gått i glamourens tecken. Igår kväll var vi via jobbet inbjudna till genrepet av After Dark på Malmö opera. Det blev en helkväll då vi först var ute och käkade hela ligan och sen diggade After Dark. Shit vad bra de är alltså!

Om du inte har sett dem live någon gång men har känt dig lite nyfiken, så kan jag starkt rekommendera att gå och se dem! Fantastiskt snygga tjejer (som är killar), grymt vältränade danskillar (som vi slogs om att spana efter i frukostmatsalen idag) och en otroligt proffsig show. De är kvar i Malmö drygt två veckor, så passa på!

I eftermiddags när vi intet ont ananade satt och hade påbörjat nedräkningen inför helgen så kommer plötsligt hotelldirektören indansandes på vårt kontor på Topfloor, med fjäderboa runt halsen och mikrofon i handen, sjungandes Jag vill leva La Dolce Vita. Hon hade med sig två flaskor rosa bubbel, en till mig och en till kollegan, som tack för att vi sålt så många hotellpaket med After Dark. Schysst start på helgen!

Och imorgon är det Eurovision. Mera glitter och glamour - och Loreen. Heja heja!

5 kommentarer:

mamma sa...

så härligt lyxigt, skoj med rejäl uppskattning :)

Maria sa...

Va är det sant! Kom din chef in så och berömde er!? Fantastiskt - there is a god!! :-)

Kattis sa...

Franzon ser grymt skeptisk ut. Gillar han bubbel lika mycket som sin matte? ;)

mormor sa...

Roligt att de visar sin uppskattning. Lite skillnad mot din förra arbetsplats.

Sara sa...

Härligt med rosa bubbel från chefen!!
After Dark skulle jag vilja se....