lördag 8 september 2012

Do more of what makes you happy

Do more of what makes you happy. En bra grej att ha i bakhuvudet tycker jag (därför sitter den på min anslagstavla på jobbet, så att jag varje dag blir påmind om att inte lägga energi på något som inte gör mig happy). Idag har jag spenderat hela dagen i mitt eget (och Franzons) sällskap hemma i lägenheten - för att det gör mig happy. Jag började dagen med att dopa mig med en koffeintablett och sen har det varit full fart hela dagen. (Det är när jag inser vilken stor effekt en koffeintablett gör som jag önskar att jag kunde lära mig dricka kaffe. Men endast då.)

Tack vare dopingen så har jag idag orkat ordna upp i mitt hem som under sommaren mer eller mindre har förfallit då jag inte har varit hemma en enda ledig dag (= orkat göra något vettigt i hemmet). Jag har städat och fejat, fixat och donat. Nu känns det som hemma igen och ikväll njuter jag av mitt nystädade hem och tända ljus. Tänker att hösten är välkommen. Nu är jag med på noterna igen. Den här dagen har verkligen gjort mig happy.

Nästa vecka blir busy, därför känns det extra skönt att ha ett ordnat hem "i bagaget" när den drar igång. Nästa vecka kommer jag bli happy av musikalen Evita, 4good-kväll med tjejerna, glöggprovning och invigning av Tutankhamun-utställningen i Malmö. Bland annat. Hard work but totally worth it.

3 kommentarer:

Nettan sa...

Glöggprovning alleredan?

Unknown sa...

Hahaha!! Du lever ju verkligen la vida loca.. "började dagen med 1 koffeintablett" Tack för kvällens asgarv.. :-D Kram till dig och franzzon!

Unknown sa...

..Nej just det "började dagen med att dopa med med en koffeintablett" det var sjukt kul..