tisdag 4 september 2012

Inspirationskväll med 4good i Malmö

På tal om Malmötips. Det här är faktiskt mitt bästa Malmötips alla kategorier. Vet ni att det finns ett kvinnligt inspirationsnätverk med mission att sprida solsken, pepp och inspiration till tjejer mitt i livet - för oss här i Malmö?

4good utgår visserligen ifrån Stockholm, men de har sedan två år tillbaka hållt inspirationskvällar i Malmö - och jag tycker det är dags för Malmö att vakna upp och inse vilket guldkorn som finns alldeles runt hörnet.

Jag har varit på nästan alla inspirationskvällar sedan starten, och tycker det är helt fantastiskt (läs här om vad jag tagit med mig från dessa kvällar). Energin, glädjen och positiviteten man får med sig därifrån är oslagbar! Sedan starten i Malmö för två år sen så har bland annat Olof Röhlander, Malin Berghagen, Elizabeth Gummesson, Renata Chlumska, Cecilia Åkesdotter, Hasse Brontén, Emma Wiklund, Emma Igelström, Agneta Sjödin, Bob Hansson, Pär Johansson, Paolo Roberto, Isabelle Halling, Nina Jansdotter och Karin Adelsköld varit och inspirerat oss här i Malmö. Alla med den äran!

Nästa vecka är det dags igen. Onsdagen den 12 september (kl 18.30-21.15) kommer Husmorsorna Emma Hamberg & Anette Rosvall, Martina Haag, Per Holknekt och Susanne Dalslätt till Malmö med 4good-kvällen Eat Love Live!

I samarbete med 4good kan jag erbjuda en "gå 2 betala för 1"-rabatt på detta event. Det innebär alltså att om du tar med dig en kompis så får ni en helkväll med föreläsningar, inspiration, goodiebag, vin och mingel för mindre än 200 kr per person. Låter som en perfekt tjejkväll va?

För att boka klickar du här, väljer anmälan, fyller i namn och kontakuppgifter på en av personerna som ska gå, klickar i att du vill bli medlem i 4good (kostar inget, och du får billigare pris), väljer att du vill köpa biljett för 1 person mer än dig själv och i rutan med övrig information skriver du bokningskod "Prralin gå 2 betala för 1" samt namnet på din kompis som följer med. Som betalmetod väljer du privatfaktura, detta för att priset ska kunna justeras manuellt och totalsumman blir därmed 395 kr för två personer.

Lätt som en plätt, och jag lovar att ni har en fantastiskt kväll att se fram emot! Jag och mina vänner är redan anmälda till ordinarie pris sedan länge, så det här är ingen drive för att vi ska komma undan billigare - utan helt enkelt för att jag vill hjälpa till att sprida ordet. Pengarna som jag har betalt för min biljett är väl investerade kronor och ören som jag vet att jag inte kommer att ångra. Ta chansen du också, detta erbjudande gäller för de sista biljetterna - först till kvarn!

Frågor på det?


Och ärligt talat, visst är vi lite nyfikna på vad Per Holknekt kommer att säga...?

1 kommentar:

mamma sa...

det har låtit så intressant och inspirerande när du skrivit om de evenemang du varit på så Marina och jag hänger på, jag har anmält oss, hoppas vi kan ses där, kram