onsdag 27 december 2006

Är julen slut nu?

Kanske är julen slut nu, o så väntar man på nyår istället. Vad vet jag.

På juldagen åkte jag iaf ner till stugan och fick hjälp av Christina att komma igång med min stickning. Ett par raggsockar är det tänkt att bli. Lite klurigt i början med alla fem stickor att hålla ordning på, men det var kul när man kom igång. Så nu är hela "skaftet" stickat, hann inte med att få instruktioner om hur hälen ska gå till, så jag hoppas att mormor kan hjälpa mig med det idag...

Resten av juldagen och annandagen har tillbringats i metropolen Tomelilla. Var fest hos Jenny i förrgår, var inte ett dugg laddad (fast jag varit det tidigare) o inte blev det bättre av att det ramlade in det ena packet efter det andra... Uääähhh jag orkar inte ens återge det. Tror iofs inte det var värre än vanligt, men jag klarar bara inte av såna där människor.
Och jag fattar inte hur man kan umgås med dem. Om de hade kommit hem till mig nån gång (nä de är inte välkomna, men ändå...) så hade de aldrig fått komma tillbaka om de uppfört sig som de gör. Kände mig som värsta gamla kärringen. Men folk som är 10 år äldre än mig borde fan veta hur man uppför sig. Åtminstone inte hålla på att skryta om det ena efter det andra, fast jag tycker ju iofs egentligen att det är rätt tufft att man hållit på att supa sen kl två på eftermiddagen...

Nåja jag stod ut en stund, o sen gick jag o diskade o städade köket istället. Det var faktiskt mycket roligare, för det blev så rent o fint. Ok jag är tråkig, men det funkade som partytrick för efter ett tag flyttades festen till köket o undrade varför jag diskade, men tyckte å andra sidan att jag var duktig. Men alltså, en förfest som börjar kl 18 då var det lite väl många timmar tills man fick lämna skutan...

Bla bla bla... Tingvalla var helt ok iaf, fler pack iofs men även lite opack att umgås med.
Inga många kändisar, men ett o annat bekant ansikte. (Väldigt många bekanta ansikten som jag dock insåg var Öviksbekantingar...)
Elias som skulle stå för underhållningen spelade 40 min. Wow. Fick vara med om inspelningen till deras video till Åre-VM "efter deras succé med Zlatanlåten", yeah right som om Zlatansuccén är deras förtjänst, kan ju inte ha nåt med Frans att göra?
Ner för backen, fort ska det gå, fort ska det gå, fort ska det gå... Lika smarta texter som de brukar ha.
Per Martin-bonden var också där o sökte fru. 18-åringar hade han nog kunnat få hur många som helst. Aaaaaahhhh det är ju Per Martin!!!! Suck.

Tålamod? Nej tack inte för mig.

Fick avsluta kvällen med Hon är en duva.... o sen var jag nöjd.

Igår var jag helt knäckt. Skulle inte förvåna om jag var bakis efter mina två cider, men det var nog mest sömnbrist. Hursomhelst så funderar jag starkt på att lägga till "nykterist" till mina nyårslöften, bara för att jävlas o kunna ha nåt att svara på när folk tvunget ska veta varför jag inte vill dricka ur deras förbannade fula flaskor... (Man hade ju kunnat säga att man har lika roligt utan alkohol, men det brukar inte funka av den anledningen att jag inte har så roligt när folk har tjatat på mig hundra gånger.)

Igår blev det en sväng till Bo Ohlsson o inköp av ett glöggset, som jag kanske inte direkt behöver eftersom jag inte har glöggbjudning sådär värst ofta. Typ aldrig. Men det var så snyggt (och billigt) så jag var tvungen. Ok jag kan förstå varför det är lite Ernstvarning på mig ibland, men en del saker måste man bara köpa... hade inte kunnat sova annars.
Snyggare live btw.


Det blev också kebab, film, soffläge, popcorn, sightseeing i Tomelilla (????), o Göta Kanal 2 på bio innan jag körde hem.

Idag tänkte jag åka till mormor o få hjälp med raggisarna om hon är hemma...

3 kommentarer:

KP sa...

Var Göta Kanal 2 bra? Har funderat på att se den inom kort.

Sara sa...

Fint glöggset det där tycker jag det ser ut som. Är också sugen på att se Göta Kanal 2...

Prralin sa...

Göta Kanal var helt ok, fått jättedåliga recensioner o är förstås ingen Oscar-kandidat men den hade många poänger o klart sevärd tycker jag.