söndag 17 december 2006

Tagit dagen som den kommit

Vaknade vid halv åtta imorse o tänkte att om jag går upp nu så kanske jag hinner/orka städa innan kl 12 så jag hinner gå på tc pushen då... Men så bestämde jag mig för att min enda lediga dag på hemmaplan på evigheter skulle förbli oplanerad, så jag gjorde ett tappert försök o lyckades somna om en stund till för att sen bara ta det lugnt o ta dagen som den kommer...

Problemet är ju bara att det inte kommer så mycket så det blir lite trist i längden... men jag fick iaf städat i förmiddags, dock inte riktigt "i tid" för att hinna till träningen, så den la jag ner det. Har istället mest gått omkring här hemma, lyssnat på Ainbusk o haft tända ljus omkring mig hela dagen. Var så skönt när det mörknade ute så jag fick dra upp persiennerna o få "riktigt mörker". =D Försökt stressa ner. Skönt. Men långtråkigt.
Har läst lite tidning, slökollat lite på tv, surfat, chattat, städat, gått en sväng till Energihuset o uppgraderade mitt medlemskap + solade, handlat lite, lagat mat, legat i soffan o funderat, myst med Fritz, sett sista avsnittet av FCZ som var inspelat sen några veckor tillbaka mm.

Ska gå o lägga mig tidigt o ladda för sista rycket sista veckan. Sen jullov!!!!

Inga kommentarer: