torsdag 7 december 2006

Effektiviteten slår till

... när man minst anar.

Igår kväll slog den till igen. Eller igår överlag egentligen. A och S var på kurs i Uppsala igår, och eftersom D har slutat hos oss så var jag ensam på jobbet hela dagen. Det var ju inte direkt så att man jobbade ihjäl sig, men det var ju lite att göra för ovanlighetens skull. Då är det kul att jobba!

Sen efter jobbet hann jag iaf hem en snabbis, till Energihuset, solade en halvtimme (somnade väldigt gott...), powerstrikade en dryg timme (nytt kul pass, längtar tills att jag har lite mer tid att komma igång ordentligt igen...), hem, gjorde 9 matlådor (basilikakyckling och kycklingwok med crabfish), glöggfikade med Sara, mätte ut var jag vill ha mina tavellister och hyllor i förråden (Saras pappa kanske ska komma o borra upp det idag). Sen kom jag på att jag glömt bort att äta och duscha, dumpade ätningen (pepparkakor o lussekatt är väl bra som kvällsmat?) men hoppade in i duschen o sen ner i sängen. Skönt att ha fått lite gjort for a change.

* * * * *

I tisdags dumpade jag hockeyn (bjöd D på våra biljetter istället) till förmån för Ainbusk föreställning i kyrkan. Kommer aldrig att lessna på deras röstsammansättning och känsla när de sjunger... Underbart!

1 kommentar:

Sara sa...

Nu är hyllor o grejer uppsatta!! Jag hade tanken idag att gå och sola också ja.. Kanske i morgon em när jag slutar jobba!