torsdag 14 december 2006

Home sweet Arlanda II

Då är det tredje kvällen den här veckan som man förärar Arlanda med ett besök. Vilket place. Fast idag har det faktsikt gått över förväntan.
Kom inte i säng så tidigt som jag planerat igår, stressade ju som en galning från jobbet (självklart måste folk ringa + rycka i dörren fem i fem fast det varit lugnt hela dan...) till smyckespysslet igårkväll o var väl hemma därifrån vid lite över nio eller nåt. Sen innan man varvat ner o funderat på vad som egentligen skulle med idag så sprang klockan iväg...

Hoppade iaf upp kl 04 imorse, gick bättre än jag trott. Men pigg är väl fel ord att använda. Så nu har man varit vaken i 18 timmar och på resande fot i 17... Har åtminstone 2,5 timme kvar innan jag är hemma. Känner mig oförskämt pigg faktiskt, nåja allt är ju relativt. Men har en känsla av att det inte kommer kännas så imorgon bitti... Kan inte smussla till mig nån sovmorgon imorgon eftersom chiefen från Piteå kommer ner. Bäst att vara på plats då.

Idag var det alltså skyltkurs på Rica Talk vid Stockholmsmässan. För övrigt ett lite mer imponerande Rica än det där i Skellefteå, här gick hissen ända upp till 19:e våningen minsann...
Det var väldigt intressant, inspirerande o roligt. I like!
Som en liten surprise fick vi med oss lite skyltmaterial hem, kanske inte så genomtänkt med tanke på att alla skulle få med sig det på flyget, men mycket bra då man har något att utgå ifrån. Annars hade man nog inte vetat i vilken ände man skulle börjat... ganska mycket nytt som måste införskaffas för att det ska bli nåt av det. Idag fick vi iaf med oss bla lite "gräsmatta", en "hopprullbar sandstrand", rep, hängande sol, palmblad mm. Så jag har en lite lustig packning med mig hem kan man säga, stora palmblad som sticker upp överallt...

Har även hunnit med att gå en sväng på stan, kursen var slut vid halv fem o sen drog jag runt på stan till det stängde kl 20. Shoppade inget speciellt, men spanade läget iaf. Har åtminstone lärt mig hitta lite mellan shoppingstråken i Stockholm. Hittade inga riktigt bra julklappar, fortfarande några som jag har problem med... men det ska väl lösa sig hoppas jag.

Nu är det 10 min kvar av min surftid sen är det väl bara att gå o bänka sig vid gaten. Känns som jag kommer somna på planet hem... tar tillbaka det där om att jag inte var trött... ZzzZzZzz.

1 kommentar:

engma sa...

Ja, hotellet där i Älvsjö det är inte fy skam. Alldeles nybyggd ju! Tror du det blir nåt med lyxhotellet i övik då? Det kanske kan matcha rica vid stockholmsmässan?! :)

Kul med en kurs som får kittla din kreativa ådra! När åker du söderut förresten, och när åker du tillbaka till övik? Vi missar varandra antar jag. Jag åker upp 23e och hem den 30e.