söndag 7 januari 2007

Helgpyssel

I fredags kväll skulle jag vara "duktig" o ta ett bad, det var skönt en liten stund (förutom att jag höll på att skålla mig när jag skulle hoppa ner) men sen fick jag ont i huvudet. Igen. Är det nåt fel på mig som inte kan bada utan att få ont i huvudet? Sen resulterade det dessutom i översvämning när jag skulle tappa ur vattnet, Fritz var nog den som tyckte hela badandet var roligast. Mycket skum, bubblande i avloppet (som för övrigt är hans favoritkompis, han kan sitta flera timmar o bara stirra på avloppslocket eller vad det heter, rätt som det är så är det nånting som rör sig eller låter där - mycket spännande!), och vatten på hela golvet...

Resten av helgen har mest ägnats åt att packa upp och undan, städa, skura, ta bort julsaker, promenad med Wilma, film igår kväll, mera städande, tvättande i mängder, matlagning och vilande mellan varven. Förkylningen vill inte ge med sig, så idag tänker jag iaf hålla mig inomhus. Har fått hyfsat färdigstädat nu så resten av eftermiddan tänkte jag faktiskt lägga mig på soffan, tända alla ljus, njuta av nystädad lägenhet o bara vara. Kanske bläddra lite i den spännande boken jag fick av Kattis; Ernstologi. Hehe.

3 kommentarer:

Sara sa...

Mycket konstigt att du får ont i huvudet av att bada... *hum*

mamma sa...

aha, ny uppdaterad layout, tjusigt värre. ha de gott, kram

Maria sa...

Kan bero på att du slappnar av i värmen och i och med avslappningen släpper du fram huvudvärken... *funderar* Snygg "omsyling"! ;)