torsdag 11 januari 2007

Nu jäklar...

Ok. Nu lovar jag med alla läsare som vittnen att jag SKA komma igång med träningen. Det känns extremt tung nu, men det är bara att kämpa på... Vet ju hur skönt det är när man orkar ta ut sig ordentligt. Håll koll på mig på funbeat så att jag inte fuskar...
Spinnade en timme idag o det kändes iaf lite bättre än igår, både med själva träningen o med förkylningen. Alltså går det på rätt håll!

Spanade också på ett par spinningskor och boxhandskar som jag ska köpa (för julklappspengarna), igår beställde jag en
pulsklocka från Cyclecomponents (också för julklappspengar) och idag har jag skakat liv i min stegräknare som legat o samlat damm tillräckligt länge nu. Ok jag vet att man blir inte automatiskt vältränad för att man skaffar sig nya prylar, men prylsamlare som man är så kanske det blir lite roligare o mer motiverande ett tag iaf? =)
För den intresserade kan jag meddela att min ungefärliga steglängd mättes upp väldigt ovetenskapligt i vardagsrummet till 63 cm. Och sen uppmätningen har jag gått 306 steg. =D

Ungefär två steg bort har jag sängen, o dit tänker jag gå nu tror jag. Gonatt!


2 kommentarer:

Engma sa...

Det är ALLTID roligare med lite gadgets! Jag har funderat på en pulsklocka själv.. Du får väl testa så får jag se sen.. he he. Har inte använt min stegräknare på länge... kanske ska damma av den. Men jag har köpt nya träningsskor och nya träningsbyxor och ett linne så det ska bli lite extra roligt att testa dem!

Felicitas sa...

Håller med både dig och Engma, KLART att det är roligare när man har nya prylar och träningskläder!! Pulsklocka är grymt inspirerande, den bästa träningskompisen du kan ha! =)