lördag 30 juni 2007

Det är bara att vänja sig...

Plats: Soffan. Var annars?
Sysselsättning: På väg att gå o lägga mig...
Väder: Som igår, moln o sol varvat, ca 15 grader nu.
Humör: Lite trött o seg, men annars bra.
Gjort: Utnyttjat sovmorgonen till lite yoga. (Sen i måndags har vi öppet till kl 18, vilket innebär att jag under sommaren jobbar 8.30-17 mån-tis och 9.30-18 ons-fre, i höst kommer jag köra varannan vecka...) Jobbat, semesterfikat för att A går på semester, fått kombinerad födelsedags-/namnsdagspresent från kollegorna (årets första födelsedagspresent i inpackad presentform, alltid trevligt att få sprätta lite papper också), stressat iväg en gruppoffert... Varit på Hamnfesten, sett Cascada, Marmeladorkestern, Elin Örebrand, Andreas Johnsson, April Divine mfl.
Planer: Sova. (jobba både imorgon o på söndag)
Konstaterande: Öviksfolket förtjänar inte någon större happening i stan.
Dagens bästa: "Örnsköldsvik! Det har börjat kosta att gå på konsert, det är bara att vänja sig..." Andreas Johnssons slutord innan han lämnade scenen efter att ha spelat för en pinsamt liten publik...


Dagens sämsta: Jo faktiskt idag blir det en sämsta. Stans ickeuppslutsamhet och ovilja när någon stackars själ försöker utveckla ett koncept o få till stånd något "festivalliknande" i stan.
Nähä kostar det pengar, ja då tänker inte jag gå dit iaf... Har det varit gratis i 10 år så kan de minsann inte komma nu o tro att de ska ta betalt. Skandal!

Bild snodd från hamnfesten.com

Inga kommentarer: