söndag 21 maj 2006

It's all for me

Det jag skriver här skriver jag inte för att nån annan ska tycka synd (eller nåt annat) om mig. Jag skriver det för min egen skull, för att det känns bra att få sätta bokstäver på tankarna då jag har lite svårt att omvandla dem till spoken words. För att ventilera, ordna upp tankar lite o sen kunna lägga en del åt sidan. Det känns bra.

Ville bara förtydliga det.




6 kommentarer:

mamma sa...

Det är bra fortsätt du att skriv, visst behöver tankarna komma ut. Du verkar ha hittat ditt sett och din ventil för envetna tankar. Verkar som om du inte är den enda som fungerar, du och dina tankar är nog mer "normala och vanliga" än omgivningen vill tro. Det känns fortfarande som ett vuxentecken. Ha de gott, kram/mamma

Prralin sa...

Då kanske det finns hopp för mig också! =)

Spjutstorp 110 sa...

Hej, tänkte bara flika in att här också är en som har samma dubier från och till. Hemska globalisering! Tänk när man visste vad man skulle bli och var man skulle bo utan att behöva ägna det speciellt mycket tankar. När man bara kunde göra det bästa av situationen. Ha det! /Sandra

Prralin sa...

Ja, det var tider det!

Kattis sa...

Hmm...inget ont om mamma i det här sammanhanget men jag trodde det var vuxenteckena vi försökte undvika?? det finns så många andra som sköter den biten.=)

Prralin sa...

Haha ja det var ju så det var! Tror nog att man kan samla lite minuspoäng på vuxenfronten på andra håll så att det jämnar ut sig i längden... ;)