onsdag 3 januari 2007

Nytt år - nya möjligheter?

Vad önskas av året som kommer?

Den här gången orkar jag inte önska så mycket, jag önskar bara helt enkelt att jag ska försöka tänka på mig själv och på vad som får mig att må bra:

Bli bättre på att varva ner och tänka på vad jag vill, inte på vad jag förväntas göra; tacka nej om jag behöver tid för mig själv eller helt enkelt inte har lust. Jag ska låna avslappningsmusik på bibblan o använda mitt nyinköpa badskum (i badkaret förstås).

Försöka (försöka försöka försöka) planera mindre, eller åtminstone leva lite i nuet o inte bara stressa upp mig över vad som komma skall.

Om jag orkar och få tid skulle jag gärna gå en kurs i homestyling eller fotografering som jag spanat in, annars tänkte jag inte sätta nån press på mig att aktivera mig mer än nödvändigt. Nu är det själen som ska må bra o ha lite ro istället.

Besöka en ny plats i världen är alltid trevligt att önska, och om allt går som planerat kommer jag att besöka Italien, Grekland och Kroatien under kryssningen i april så det finns ljusa utsikter för detta. För övrigt gör det inget om jag håller mig på hemmaplan lite mer än under förra året.

På tal om hemmaplan, en rejäl funderare på Övik vs Skåne kommer antaligen att bli aktuellt då vicket går ut här i höst. Blir mer splittrad för varje dag. Var har jag störst chanser att må bra?


Wish me luck!

4 kommentarer:

mamma sa...

visst önskar jag att det går bra för dej. Skåne vs Norrland, jag vet vad jag föredrar, men det ska kännas rätt för dej, och kanske du aldrig vet det på förhand. Ha de gott, massor av kramar/mamma

Felicitas sa...

Lycka till med dina förhoppningar och mål! Hoppas att du får ett fantastiskt år Petra!!

Engma sa...

Smaaart tjejen!! Du har lärt dig av dina misstag. Man får inte lova för mycket och inte sätta för höga mål, det är aldrig bra. Lycka till med 2007!

Anna E sa...

Skåne vs Norrland hmmm. Kanske du strunta i Götaland och Norrland och satsa på Svealand istället mitt emellan de båda. Skämt och sido det kommer att ge sig med tiden. Kommer också att låna avslappningsmusik på bibblan . =) Såg att du hade gått smyckeskurs och blomsterarr. var det tidigare så avis du kanske kan ge mig några tips främst från smyckeskursen vill så gärna ha ett snyggt halsband med blå pärlor du kanske kommer ihåg att jag var på jakt efter det på tjejkvällen. Finns ju inte så jag får väl göra själv...