torsdag 17 juni 2010

Catching up

Idag har jag dejtat dubbelt upp. Först långlunchdejt med en gammal klasskompis från högstadiet. Vi har träffats väldigt sporadiskt sen vi slutade skolan, typ en gång om året vid den traditionella julträffen. Men nu jobbar hon bara ett par kvarter från där jag bor, så då tyckte vi det var läge att slå till. Och vi slog på stort; lunch på stan och sen promenad hem till mig och jordgubbar i solen på min balkong. Trevligt att catcha up lite!

Och ikväll var det dejt med en gammal brevkompis. Ja, jag var en sån som hade brevkompisar innan mailens, chattens och facebooks tid. Om det är nån som kommer ihåg stenåldern? Vi började nog brevväxla nån gång under högstadiet tror jag, eller kanske tom ännu tidigare. Efter många år som brevvänner har vi setts nån gång när jag varit "hemma" på sommaren. Och nu bor hon i Lund och jag i Malmö - ja då är det ju naturligtvis även här läge att slå till.

Ikväll slog vi till på en liten pysselkurs i form av presentinslagning. Kuligt!

Inte världens vackraste verk direkt, men jag tror att jag fattade galoppen så nu är det bara att köpa hem lite roligt inslagningspapper och börja öva... :)

1 kommentar:

mormor sa...

När du väl har gjort snygga paket måste du ju ha nån att ge dom till oxå,men det är väl inga problem. Presenter kan man aldrig få för ofta.