tisdag 23 oktober 2007

Home sweet (Arlanda) home

Nu är det jäkligt nära. Om bara en dryg timme lyfter (förhoppningsvis) flyget och tar mig hemåt. Jag känner mig mer än lovligt splittrad, förvirrad, seg och trött. Jag vill bara hem och sova. Hem. Sen ska jag vara hemma hela två veckor på raken. Jag ska ta mig samman och fokusera på mig själv. Att lägga all energi på att planera för att göra folk omkring mig så lite ledsna som möjligt gav inget önskat resultat.
Jag måste inse att jag inte kan vara någon annan än mig själv. Jag kan inte förändra andra människor. Det spelar ingen roll om jag försöker medla, jag är inte Jesus. Jag är bara mig själv. Det räcker inte just nu, men inget blir hellre bättre om jag låter bli att vara det.

Jag har lust att skärma av mig själv från omvärlden och leva 100% ego ett tag...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men behöver lite tid helt för sig själv också ibland! Jag antar att det känns bättre igen ganska snart bara du får ta det lite lugnt :)

Anonym sa...

älskade dottern min visst räcker det om du bara är dej själv
du kan inte hela det som gått sönder
fortsätt vara dej själv och bry dej inte om vad jag/vi säger, du måste göra det du mår bra av
kramar

Felicitas sa...

Det är till föga tröst, men jag känner såväl igen det du går igenom och förstår hur jobbigt det är. Man slits i bästa fall i två delar (i värsta fall i tusen), hur man än försöker göra för att hålla sig hel. Och hur man än försöker vara alla till lags. I stället för uppskattning för att man verkligen försöker och anstränger sig för att ge/få tid åt alla, får man bara skit för att man inte är tillräcklig.
Men i stället för att bli ledsen har jag börjat intala mig själv att vägen mellan Stockoholmo och Skånelandet faktiskt går åt två håll... Och att telefonen också fungerar åt båda håll.. Det är inte bara mitt ansvar!! (Det är ju givetvis lättare sagt än gjort, men det låter ju bra..)
Stor kram till dig!

Puma sa...

Då tycker jag du ska göra just det!

Anonym sa...

välkommen hem!

Prralin sa...

Sofie > Ja förhoppningsvis lugnar det ner sig snart, satsar på att komma in i ett lugn redan till helgen... =)

Mamma > Försöka duger inte alltid...

Felicitas > Du har så rätt, så rätt. Vad gäller "allt o alla" har jag också kommit till den insikten att de flesta relationer faktiskt har två sidor. Men sen är det ju saker man vill mer än andra...

Puma > Jag ska göra mitt bästa!

Ofelia > Tack!