fredag 12 oktober 2007

Svisch sa det igen

Svisch. Fredag!

Hur gick det här till?

Jo såhär...

Tisdag
Jobba till 12.30, sen skynda till flygbussen... Väl på flygplatsen var planet en timme försenad och därmed den tänkta anslutningen missad. Suck. Blev ombokad och satte mig ner på en bänk, andades två gånger extra o insåg att det inte var så mycket annat att göra än att gilla läget. Jag gillade läget genom att läsa igenom papprena jag fått inför budgetmötet, ganska väl investerad tid med andra ord.
Planet kom till slut, jag kom med nästa anslutning och jag kom fram till slutdestinationen Göteborg. Gissa hur glad jag blev när jag vid bagagebandet förstod att även mitt bagage hade hunnit bli ombokad!
Flygbuss in till stan, lokalisera hotellet, checka in... Ut på stan för att träffa K, lite "shopping" (butiksbesök iaf) och sen middag på en italiensk restaurang. Trevligt. På vägen hem till hotellet bestämde jag mig för att försöka leta upp var kursen skulle hållas, lättare sagt än gjort... Men till slut lyckades jag - och fick en bra kvällspromenad på köpet!
Lite vila på hotellrummet och sen sov jag som en stock...

Onsdag
Budgetmöte! Wehoo! Kände mig inte direkt smartast i stan, men mitt tycke för siffror börjar sakta men säkert komma tillbaka, och jag kan faktiskt tycka att det ska bli både roligt och spännande att försöka lägga sin första riktiga budget! Fast hur jag känner nästa vecka när det börjar bli skarpt läge kanske är en annan femma...
Efter kursen tog jag tåget till Eskilstuna, där jag träffade M och tillbringade en trevlig kväll hemma hos henne. Länge länge sen vi sågs!

Torsdag
Upp i ottan för att komma med tåget till Uppsala och nästa kurs. Så sant som M hade sagt, tåget blev först försenat och sen inställt. Så då fick jag istället åka via Stockholm o byta där, kom fram lite senare än beräknat men det gick bra ändå. I Uppsala proppades det in lite ytterligare information i knoppen i form av "grupp- och konferensmodulen" till vårt ordersystem. För mig som är helt grön på gruppbokningar kändes inte allt direkt klart som korvspad, men det är nog ett användbart verktyg när man väl kommer på finessen...
Efter kursen gick jag lite på stan, men det var inte så kul i spöregn o släpandes på en resväska. Istället gick jag till O'Learys o kollade om de skulle visa nån hockeymatch av intresse, det skulle de så då slog jag mig ner där... o såg Modo förlora. Suck. Sen var det skynda skynda som gällde igen, mot tåget till Arlanda. Och så ännu en försening. Flyget blev 45 min försenat så jag var inte hemma förrän vid halv två inatt.

Fredag
Jobba jobba jooobba.
Pigg? Nää...

3 kommentarer:

Anonym sa...

OJ, vilken busy vecka!! Men snart måste det vara över!?

Anonym sa...

OJ ditt shcma var tightare än mitt. Ja resande "förstör" lätt för en. Det går ju att planera sig genom den, men det dyker upp mycket frestelser och oväntade situationer - och framförallt kan det vara svårt att få tag på nyttig mat tycker jag. Fast för min del så var det mest att jag släppte taget helt, man får skylla sig själv.

Prralin sa...

Bille > Ja det hade man ju kunnat hoppas, jobbar imorgon lördag också sen är jag ledig på söndag iaf. Några dagar på hemmaplan innan nästa roadtrip!

Ofelia > Det är ju inte så att någon tvingar mig att äta sämre när jag är på bortaplan, men förutsättningarna blir ju sämre o det är lättare att "falla dit". Att inte kunna träna som man vill går ofta hand i hand med dåliga matvanor...