torsdag 18 oktober 2007

Äntligen ikapp

Nu har jag landat safe i Skånelandet, blivit transporterad hem till mamma och överfallen av tillväxta kattungar. (som för övrigt låter som elefanter när de galopperar fram i samlad trupp)
En liten stund vid datorn har jag fått - och äntligen läst ikapp mig på folks bloggande! Shit vad mycket det händer i era liv när jag inte har tid att läsa ordentligt på en vecka... ;)

Tyvärr har jag inte riktigt tid än att uppdatera mitt eget liv, men det kommer nog så småningom...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe ja allas bloggar tar grymt mycket tid! Jag följde 25-30 bloggar förut och satt ständigt vid datorn, men nu har jag rensat bland favoriterna och har bara 7 kvar *ler* så nu har jag ett liv vid sidan om också ;)

Prralin sa...

Sofie > Vadå ska man ha ett liv vid sidan om bloggvärlden också?! ;)

Anonym sa...

Hoppas du får en skön ledighet i Skåne!! Passa på och ta det lugnt och njut nu! :-)

Felicitas sa...

Åh, så det är DU som är Prralin?!! =) Dig har jag sett lite över allt minsann! ;) Härligt att du lämnat det andra bakom dig, det verkade så mörkt och tungt på något sätt. Nystart är bra, för du förtjänar ju att må TOPPEN! Och hela den här bloggen utstrålar ENERGI på ett helt annat sätt än den andra!! =)
Lycka till med allt och KRAM på dig!!

Prralin sa...

Felicitas > Jajamensan det är jag som är jag! Hamnade i en ond cirkel som jag var tvungen att bryta; även om inte allt är frid o fröjd hela tiden så har jag bestämt mig för att inte låta det ta över!