söndag 28 oktober 2007

Kan man städa sig i form?


Phu! Idag har det varit full rulle med städning och sortering hos fröken Prralin. Tog sovmorgon, käkade frukost och sen har jag hållt igång sen runt kl 11 kanske till nu - dvs mer än 6 timmar! Sååå skönt att bara ha en dag för sig själv och få fixa.
Skulle varit intressant att ha en pulsklocka eller något på sig för att se hur mycket det egentligen ger... helt slut känner jag mig iaf, både i kroppen och knoppen!

Mina två förråd här inne i lägenheten har organiserats om samt lite andra lådor och byråer. Ett tag såg det inte så hoppfullt ut, snacka om bombnedslag när allt var framdraget och låg i högar överallt till höger och vänster... Nu har jag iaf fått allt "bakom lås och bom" så det är fint på ytan, men några lådor och skåp återstår att sortera vid tillfälle. Men jag har iaf tagit ett steg i rätt riktning! Skönt! Nu längtar jag bara efter att få börja julpynta, eller framför allt ta fram adventsbelysningen... I like!
Sitter just och väntar på att golven ska torka så jag kan röra mig igen, sen blir det nog en dusch och välförtjänt viloläge i soffan med en tidning eller två. Just ja, sen ska man ju ställa om klockorna också, så långt har jag inte kommit än...

2 kommentarer:

Anonym sa...

tror vi får använda begreppet PowerCleaning!! Tror definitift att det är fettförbrännande! !=)

Prralin sa...

Emelie > Hehe det kör vi på!