måndag 1 oktober 2007

Motionscykel?

Fick ett reklamblad hem på posten idag med en motionscykel, och genast blev jag ju sugen på en sån... (jaa det kan hända att jag är en sån med väldigt många "bra-att-ha-saker" i gömmorna...) Kanske cykla en halvtimme på morgnarna innan man går till jobbet? Enkelt när det finns hemma o tillgängligt eller?!
Eller så står den bara där o samlar damm o tar plats, det är frågan...
Nån som har erfarenhet? Vet vad man bör tänka på om man skulle få för sig att köpa en sådan?!

Den som fanns med i reklambladet heter Maxfit Gold KG01 med dator som mäter tid, hastighet, distans, kalorier och puls. Magnetiskt motstånd. Enkel reglering av sadelhöjd. Ord pris 2995:- Just nu 1995:-

8 kommentarer:

Anonym sa...

Är nog inte så dum ide det där med motionscykel. Du har ju gott om plats att ställa undan den på o så med. Går ju alltid o sälja den om den blir så att den bara står o samlar damm. Låter ju som en god ide att cykla en halvtimme innan jobbet!!
Vi hade en hemma, kan väl inte påstå jag använde den jätteflitigt men ibland. Se på tv o cykla samtidigt minns jag att jag gjorde!

Anonym sa...

jag vet någon som redan köpt motionscykel, löpband mm som bara står och samlar damm, någon du känner? Lycka till med öpet, så som du motionerar nu så blir den säkert använd, kram

Prralin sa...

Mamma > Hmmm... undrar om jag ska känna mig träffad?!

Anonym sa...

jag tycker det är kanon att ha nån form av hemträningsappaarat! speciellt denna årstid när dte är mörkt och kallt, och då kan man tärna inne fast de regnar ute!! och innnan jobbet e de ju perfa!!sen är det NO EXCUSES som gäller! jag för min del har en trampmaskin som jag köpte på stadium för 500:- som jag varmt kan rekommendera! super nice och enkl att förvara och suger bra i benen att stå på!

Anonym sa...

Ååh.. Nu blir jag också sugen!

Anonym sa...

"Tillfället gör tjuven" heter det ju, men även motionären vill jag påpeka! De dagar det känns tungt och omständigt att komma sig iväg är det smidigt att ha ett alternativ hemma.

Anonym sa...

Har ju en gammal ömodern som står o påminner om sin närvaro då o då. Har funderat på att köpa en att ha i stugan. Den blir kanske använd eftersom min sjukgymnast frägar varje gång om jag tränat hemma. Har ju urdålig konditon!

Prralin sa...

Emelie > Det är precis så jag tänker, det blir ju onekligen lättillgängligt o ska till många bra ursäkter för att slippa...

Multivitamin > Hehe precis.

Mormor > Om den liksom står framför en kanske man orkar med en liten stund då o då iaf? Bättre än ingenting!