lördag 29 maj 2010

Sex and the City 2

Igår kväll var jag och såg Sex and the City 2 på bio tillsammans med några tjejer. Vi trotsade de dåliga recensioner som tycker att filmen är både seg, lång, sexistisk, dåligt manus, en enda lång modeshow osv. Men hey - det är Sex and the City vi pratar om - det kanske inte är någon film man väntar sig massa Oscars från direkt. Men 2,5 timmars lättsam underhållning - absolut!

Förväntar man sig Sex and the City så får man Sex and the City, och jag kan klart rekommendera filmen. Jag har egentligen inte följt tv-serien speciellt mycket, jag har sett nåt avsnitt då och då. Men häromdagen så började TV3 sända säsong 1 och jag har sett ett antal avsnitt i veckan, och det är ju inte utan att man blir sugen på att införskaffa sig boxen och se hela alltet... :)

1 kommentar:

Em Löfgren sa...

såg ett bakomkulisserna program igår, och de har ju gjort filmen exakt efter vad publiken har efterfrågat! och det är så filmen ska vara! en kavalkad i vackra människor, vackra kläder, lyx, glans! det är det man vill se! skit i det intellektuella och svåra och överraskande, vi vill bara njuta av tiderna stlrsta tjejfilm =) =) =)