onsdag 5 december 2007

En regnig promenad

Vad less man blir när man bestämt promenaddejt och sett fram emot en lång och härlig powerwalk på kvällskvisten med trevligt sällskap. Och så regnar det och är fullständigt livsfarligt halt ute. Suck. Men eftersom S och jag är hårdingar så ger vi oss ut ändå, i något lugnare tempo, något mer pensionärsliknande gång och något fler vurpor än planerat. Vi fick frisk luft, mycket regn och en hel del snackat iaf.

Stockholmssvängen var till belåtenhet. I måndags kom jag till hotellet ganska tidigt, checkade in, käkade en macka som inhandlats på vägen, sen tog jag en promenad o spanade i lite affärer på stan. Sen gick jag hem till hotellet igen, satte på tv:n, tog fram stickorna och började på en ny raggsock, läste lite tidning, slappade utan några måsten i bakhuvudet och somnade tidigt. Skönt!

Utbildningsdagen igår var givande. Alla hade med sig ett "case" (typ problem/frågeställning från sin egen erfarenhet), vi gick igenom allas case och sen blev det omröstning om vilka vi skulle börja diskutera. Själv skulle jag iofs behöva en basic kurs, typ "chefskurs for dummies", men det är naturligtvis också givande att lyssna på andras erfarenheter.

Eftersom jag väntade till sista planet 22.55 hem igår kväll hade jag gott om tid att fundera, och kom då på att jag ska försöka klämma in "medarbetarsamtal" före jul (eftersom december är en relativt lugn månad för oss, men januari-februari förhoppningsvis kommer att bli det motsatta) - och nu kan jag ju naturligtvis inte koppla av förrän jag lyckats komma på en bra "mall" för detta samtal. Att jag aldrig lär mig! Fixa idéer är inte bra när jag har massa annat jag egentligen (också) skulle behöva hinna med...

Inga kommentarer: