söndag 9 december 2007

Sockerchockad

Jo lite sockerchockad har man allt blivit i helgen... det är inte ofta jag tittar på choklad o tänker "neeej nu räcker det". ;) Men för den som undrade om mina kommentarer till allt vi bakade igår, så kan jag säga att jag rekommenderar allt varmt! Både knäckbräcken och rocky road var precis lika gott som receptet såg ut. Och pepparkakor med laxröra var lika smaskigt som saffransdoftande lussekatter. Jag vill baka mer!

Dagens träning var med andra ord mer än välbehövlig, både eftersom jag inte hunnit träna nåt tidigare i veckan och med tanke på allt smaskigt som ätits... när jag promenerade till gymmet i förmiddags och solen strålade insåg jag att det var nog första gången som jag såg dagsljus på hela veckan! Det kan ju ha något med energinivån att göra...
Träningen tog emot, det har ju inte blivit så mycket av den varan den senaste tiden och det känns. Man är inte riktigt på topp. Men det var skönt, och absolut välbehövligt. Den kommande veckan hoppas jag dessutom blir en vecka då jag hinner träna betydligt mer. Visserligen måste alla julklappar fixas nästa vecka också (eftersom jag veckan därpå i princip inte är hemma nånting innan jag ska åker söderut för att fira jul), men jag har en 17-vecka och slutar tidigt på fredag eftersom jag jobbade i lördags.

Dessutom tänkte jag ta mig friheten att ta en halvledig dag imorgon då jag har många plustimmar att ta ut... hade tänkt en helledig dag först, men eftersom jag blev ensam i fredags så hann jag inte riktigt jobba undan som jag tänkt. Så jag tror jag tar mig en sovmorgon och sen går jag ner till jobbet en sväng mitt på dan o fixar, och sen ska jag shoppa julklappar innan det blir dags för träning! Det låter som en bra dag i mina ögon... :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

ja du själv har jag oxå jobbat jobbat känns det som, har inte haft tid att läsa här på några dagar men ser att du haft det hektisakt och skönt, det låter trevligt och gott med allt ni bakat, blev ju riktigt sugen av alla smaskigheter, hoppas du hinner njuta lite oxå mellan varven
jag ser iaf fram emot att ha dej hemma lite i jul även om jag då oxå jobbar jobbar kramizar

Anonym sa...

Måndagar är en dålig dag att väga dej på eftersom att man ofta unnar sej lite mer på helgerna.
Fredag morgon är bäst att väga sej på, vetenskapligt bevisat :)

j sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
j sa...

vad mysigt med bakning!