onsdag 12 december 2007

För trött för att orka sova?

Åhh det är irriterande att inte kunna somna när man egentligen är övertrött. Jag har varit jättetrött hela kvällen... tog mig friheten att strunta i träningen och istället bara ligga på soffan o glo på tv med Fritzen. Gjorde dock misstaget att somna till en stund, och jag antar att det är det som betalar sig nu. För eftersom jag var trött gick jag och la mig tidigt... men efter en dryg timme har jag fortfarande inte somnat, och jag blir så irriterad på mig själv för det är bara en massa jobbtankar som snurrar i huvudet. Jag önskar jag hade kunnat logga in mig på jobbdatorn nu och bara få det bortgjort istället för att vända o vrida på det i skallen och ändå inte kunna göra nåt av det förrän i morgon... när jag antagligen glömt bort vad jag tänkt...

Jag har mycket mer jobb kvar att göra innan jul än vad jag har arbetsdagar kvar före jul, och jag antar att det är det som har börjat snurra... Det är inte kul att det känns stressigt att ta en ledig dag på fredag. Men det känns inte kul att låta bli att ta den lediga dagen, för då vet jag att det aldrig kommer att bli av. Och det känns inte kul att det känns ännu mer stressigt att åka iväg på kurs nästa vecka... tack o lov åker jag inte till Skåne förrän på lördan så jag har hela fredagkvällen på mig att bli färdig! (åker ofta med kvällsplanet söderut annars, skönt för man kommer fram och får en hel "nästa dag" på plats - men alltid lika stressigt att ha packningen med på jobbet o stressa hela dagen för att hinna med flyget...)

Alltså skulle jag verkligen behöva sova nu så jag orkar gå upp en timme tidigare än vanligt imorgon för att tända marschaller utanför butiken och sen gå med centrumgruppen på luciafrukost... och efter det skulle jag behöva vara grymt laddad för att göra en riktigt effektiv arbetsdag!

John Blund, var är du?

5 kommentarer:

Em Löfgren sa...

känner igen det där! ibland är man för trött för att kunna somna.. mycket jobbigt och mycket frustrerande!! mitt knep brukar varaatt lägga sig extra tidigt så man har gott om tid att tex läsa sig trött! kan fungera!

Anonym sa...

...känner igen paniken! Sist jag kände så var i onsdags, när jag legat en timme och vridit mig i mitt huvebry kravlade jag mig upp, drog på mig träningskläderna och släppte ut mig själv på en nattlig springarrunda. Festafolket och nattjobbarna som man möter på gatorna tror inte att man e klok, menmen de e jag ju inte heller, så varför bry sig? effektivt var de iallafall, somnade gott sen efter en snabb sval dusch. Du skulle inte hoppat över träningen!!

Anonym sa...

Jag vet precis hur det är, och det är allt annat än roligt att inte kunna sova!

Fick ett tips en gång. Titta under varje inandning och blunda under utandningarna. Tills man somnar.
Tycker att det har funkat ibland, men inte alltid...
Korsordslösning vid sänggåendet är också ett tips.

Anonym sa...

Ja jag känner igen mig också! Dte jag försöker göra när det är mycket... är att jag bestämmer mig för att inte sätta på varken TV eller dator, utan tänder ljus och lyssnar på en skiva kanske. Man behöver friden.

Anonym sa...

Så är det för mig med. Tills igår då det sa pang och jag blev tvärsjuk.. Måste ju sova för att hålla sig frisk men om man inte kan sova orkar man inte.. Strunt! hoppas du får sova gott inatt =)