tisdag 12 maj 2009

Nu ska det pluggas marknadsföring

Jag har blivit antagen till en kurs i Marknadsföring som kommunen ordnar i samarbete med Miroi på distans. Jag var lite osäker på om jag skulle bli "accepterad" eftersom de här utbildningarna ordnas i första hand för "behövande", och inte beroende på hur behörig man är. Men i ansökan så angav jag att detta är en kurs jag behöver för att kunna utföra mitt jobb bättre, och så "glömde" jag lista några av mina universitetspoäng... ;)

Och det funkade tydligen!

Det är ingen avancerad kurs, utan helt enkelt marknadsföring på gymnasie/komvuxnivå. Men eftersom den enda marknadsföring jag läst tidigare var några poäng på Turismakademien så hoppas jag att det ändå kommer ge mig nåt. Jag jobbar en hel del med marknadsföringsåtgärder i mitt nuvarande jobb, och jag har hela tiden tyckt att det varit den roligaste delen av jobbet, men jag har inget "på papper" om mina kunskaper. Dessutom skadar det inte att lära sig lite från scratch, när man är självlärd på området...

Nu när jag har surfat runt och spanat lite lediga jobb så stötte jag på ett som "marknadskoordinator", och kände att det skulle jag kunna tänka mig att bli när jag blir stor. :) Just nu iaf. Jag är ju som bekant ganska ombytlig. Men faktum är att marknadsföring är något som alltid har intresserat mig, så det kan nog va nåt. Den som lever får se.

Kursen innefattar 5 veckors heltidsstudier, men jag kommer börja med att läsa på 25% och se hur det funkar. Ev går det ju att snabba upp takten längre fram. När jag slutat på jobbet som jag verkligen behöver kursen för... :)

Inga kommentarer: