söndag 4 oktober 2009

Idol-repriser eller plugg?

Storm, regn och rusk. Perfekt väder för att plugga... eller ligga i soffan och kolla på Idol-repriser?
Plugga OCH se på Idol-repriser, kan det funka tro?!

Projektledningsmetodik är för övrigt en bra bok om man vill lära sig mer om projektledning och projektplanering - den är lättläst, skriven på ett språk som man förstår och ganska lätt att komma in i. Men det gör sig ändå inte av sig själv konstigt nog och hjälper inte mot bristande koncentration eller tankar som flyger iväg på annat håll...
Eller mot Idol-repriser.

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Projektledningsmetodik låter kul, vad är det du läser. Jag blir nästan sugen på att plugga, men nej jag har pluggat alldeles för mycket redan :)

Prralin sa...

Cecilia - Jag läser en fristående kurs på 30 p "Projektledning I" vid Malmö Högskola. Det är intressant, men jag har egentligen också pluggat så jag klarar mig... men i väntan på bättre sysselsättning så kan man ju alltid passa på att bli lite smartare. :)

Tomas Jansson sa...

Kul att du gillar boken. (Snubblade över din kommentar, bara.) Hör av dig om du funderar över något.
Tomas Jansson (skrivit den)
tomas()projektvision.se

Prralin sa...

Tomas Jansson - Vad lustigt att du ramlade in här, och kul att du gav en kommentar! Och vilken tur att jag gillade din bok. :) Det är faktiskt fortfarande min favorit av all kurslitteratur som jag än så länge läst under Projektlednings-kursen. Tack för bra och intressant läsning!