lördag 9 januari 2010

Mikrodöden

Min mikrovågsugn har gått och dött. Plötsligt och helt utan förvarning. Men den har gjort ett bra livsverke, den kostade mig bara några hundralappar och har servat mig fint i många många år... Så, som om det inte räckte att vara lost i platt-tv-djungeln så är det nu dags att ge sig ut i (den visserligen lite mindre) mikrodjungeln också.

Kanske får jag skylla mig själv. Det kan hända att den nu döda mikron har hört mig viska om att det kanske var dags att byta ut den, placeringen i nya lägenheten framhävde nämligen dess lite mindre bra sidor; gulnad vit färg och dessutom en lucka som öppnas åt "fel håll" i förhållande till var den står nu. Och en liten skada från flytten.

Och frågan är ju om man ska gå på billigast möjliga? Eller tänka till och fundera på om man behöver några fler funktioner än "on"? En rostfri lite snyggare variant hade ju varit trevligt... Och framför allt en modell där luckan öppnas "åt andra hållet", med gångjärnen i högra sidan istället för som på nästan alla modeller jag sett - på vänstra sidan. Men då kanske man får leta ihjäl sig...

Som sagt, det är ju tur att tålamod och snabba beslut tillhör mina två bästa grenar!

3 kommentarer:

Cornelia sa...

Det är ju lite kul med nya teknikprylar men svårt också. Önskar dig lycka till i jakten på en ny micro. Själv har jag Whirlpool och är nöjd med det.

Sara sa...

Märkligt må jag säga att den bara gick o dog... Va är det för fel??
Kanske en trekantig kan passa!

Nenny sa...

Trist att den gav upp bara så där. Hoppas du lyckas hitta en ny!
Kram