onsdag 31 oktober 2007

So far so good

Än så länge går veckans planering enligt planerna, och kanske tom lite bättre. I måndags blev det en halvtimme spinning följt av ett 45 min push-pass före pilatesen. Och tyvärr måste jag fortfarande säga att pilatesen inte känns speciellt spännande. Dessutom kom jag i måndags på mig själv med att inte bruka allvar och göra mitt bästa för att jag tyckte det var tråkigt rent ut sagt... Jag har ju gått ganska många gånger nu, och samma känsla har följt med hela vägen. Men jag ska hålla ut, kursen sträcker sig till mitten av december - dock kan jag inte lova att jag kommer att gå alla gångerna. Pilatesen krockar nämligen med ett step/aerobic-pass som jag är sugen på, så jag kommer nog omprioritera någon måndag känner jag!

Igår var jag på hockey, och idag har jag dubblerat med ett Corepass + TC Push. Benen (och magen och ryggen förstås!) var ganska möra efter Coren och spinningen blev därefter - inte på topp. Kände nästan för att ge upp halvvägs in i spinningen för jag kände mig omotiverad och seg, men så bestämde jag mig för att det var mycket bättre att stanna kvar och köra på halvfart än att ge upp och gå hem. Sen på pushen gick det bra igen, jag har bestämt mig för att utmana mig själv och börja lägga på lite tyngre vikter och det bränner överallt... kanske en mental förberedning inför att börja styrketräna?! ;)

Det jobbiga i kråksången är att man kommer hem så sent varenda kväll, det är drygt. Man hinner inte mer än byta om, sitta vid datorn en stund, packa träningsväskan och hoppa i säng. Tur det är helg snart! (även om lördag blir dubblering a la jobb + hockey...)

För övrigt känns det här som en bra vecka på jobbfronten också. Jag har haft tid att jobba undan lite jobbiga saker som legat och väntat, jag har klarat ut en stor och klurig bokning med massor av ombokningar och återbetalningar... och jag har tagit tag i ett framtida projekt som känts väldigt jobbigt det med.
Dessutom la jag idag innan jag gick hem upp en sista bokning som gjorde att jag klarade månadens säljmål ( = intjänade bruttovinstpengar till företaget motsvarande ens lön x 2 per månad). Med 30 spänns marginal! ;)
Har varit borta ganska mycket + jobbat mycket med ickesäljande grejer så jag trodde inte att jag skulle klara det... så det var en positiv överraskning!

Nu ska jag sova och ladda för det charmiga med en ny månad imorgon; buss-, tåg- och flygredovisning! Tjohoo!! Räkna biljetter och återbetalningar och kolla så att allt stämmer och är upplagt på rätt sätt är så himla kul... och inte alls tidsödande! ;D

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du kör på trots motgångar. Motgångar ger medgånger till slut. Bra sida. :-)

House Of .... sa...

hej=) såg i ett av dina gamla inlägg att du varit på spa i Estland. Ska faktiskt dit nu i november, jättekul=) Vad jag undrar är lite om maten i Estland? Går det att äta någorlunda nyttigt?

Anonym sa...

Bra jobbat! Vad kul att lägga på lite mer vikt, alltid roligt att utmana sig själv! :)

Prralin sa...

Moa > Tack för peppningen!

Ingela > Maten som jag kom i kontakt med i Tallin är i princip som överallt annars, det finns alla möjliga varianter... så tyvärr kan jag nog inte vara till större hjälp än så på den frågan.

Sofie > Japp det är skönt när man märker att man klarar det dessutom!