torsdag 1 november 2007

Gissa vad jag har gjort idag?!?!?

Jag har styrketränat!!!!! Är det inte fantastiskt?! ;)

Nåja, jag började med spinning - och första halvtimmen var benen riktigt sega från igår. Men sen kom jag nog in i andra andningen efter 5 min-pausen på mitten. Sen var det sådär härligt som bara spinning kan vara igen!

Och sen... då tog K och jag oss i kragen och gav oss in bland de läskiga maskinerna. Det var väldigt lugnt i den delen så vi kunde treva oss fram i lugn och ro. Helt avskräckt blev jag inte, det kan nog hända att det sker igen. Eller rättare sagt, det ska hända att det sker igen. Snart. Med tanke på att mitt träningskort avslöjade att jag inte kört styrka sen den 14 januari så kan ju inte direkt regelbundenheten bli så mycket sämre...

Jag har inte hunnit lära mig vad maskinerna heter, men jag körde iaf två olika ryggövningar, en för axlar, en för bröst och så mage på boll. Alla grejer gjordes 15 x 3.
Dessutom vågade vi oss på crosstrainern, jag körde 10 min liknande joggning på den och det var faktiskt ganska behagligt. Ett mål är ju att jag ska vilja ge mig ut och jogga till våren/sommaren när det börjar bli varmt ute igen... samt naturligtvis köra Vårruset och kanske även Tjejmilen (om jag kan få någon med mig på det).
Man kanske kan börja köra 10 min jogging då o då för att vänja sig...

Jag känner iaf att jag tagit ett steg i rätt riktning, nu gäller det bara att repetera hyfsat snabbt innan man hinner glömma bort!

6 kommentarer:

Anonym sa...

HOHO bruden vad bra du är! styrkträning är ju så roligt ju! =) eller hur?! ;)

Felicitas sa...

Harligt, harligt, harligt jobbat!! :D

Och angaende tjejmilen sa kommer du att hitta mig dar, sa nu har du inga ursakter! ;)

Anonym sa...

Häärrrligt jobbat med styrketräningen!!! Hoppas det snart blir fler gånger!
Tycker själv att det är superroligt!

Anonym sa...

Tjejmilen är jag också sugen på... o såklart vårruset också. :)

Anonym sa...

Ja, nu är det ingen återvändo, nu blir det regelbunden styrketräning. =) Underbart att vara uppkopplad igen och kunna spana in lite mer vad som rör sig i ditt huvud just nu...
Vårruset, absolut! Tjejmilen..nja...

Anonym sa...

Ååå vad bra du är!!! Och vad mycket du lyfte enligt bilden *hihi* Om du ger det några gånger kommer det bli roligare! Det är kul när du lärt dig övningarna och får öka vikterna, så ge dig inte! :) Bra jobbat!!!