söndag 4 november 2007

Planering v 45

Planen att fokusera på en vecka i taget har funkat ganska bra, jag har nästan helt förträngt att jag ska bort till veckan. Nästa vecka är dels en jobba-till-18-vecka och dels ska jag bort två dagar, men det hindrar ju inte att man gör det bästa av situationen!

Jag kommer börja med att prioritera bort Pilatesen imorgon, för nu är jag sugen på att prova aerobic/step igen. Jag var helt stepfanatisk innan spinningen tog över. Det är så roligt (och jobbigt!) att steppa, men dels behövde jag nog lite variation och dels så fick jag problem med avståndsbedömningen. Plötsligt tappade jag flera gånger kontroll över förhållandet mellan fötterna och brädan och det var läskigt, det fick mig att trappa ner och sen omedvetet sluta med stepen... sen har väl helt enkelt passen krockat med något annat som jag velat göra, men nu är det dags att prova på det igen.

Måndag: Löpband + aerobic/step
Tisdag: Arbetsrättsutbildning Umeå (träningsvila)
Onsdag: Regionsmöte Umeå (träningsvila)
Torsdag: Kondition + styrka på egen hand
Fredag: Vila
Lördag: Jobba + promenad
Söndag: Spinning + styrka på egen hand

Dessutom börjar det bli dags för avsockring igen, när träningen flyter på bra får kosten jobba lite istället! Medvetet intag är det som gäller v 45 alltså.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Går det att tänka om i lagd planering? Du skulle ju ge forzan en chans till... ;-) förslag, torsdag och sen 10 min löpbandet?

Prralin sa...

Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig... om du bokar upp mig har jag väl inte så mycket att välja på?! ;)