måndag 12 november 2007

Ta det som det kommer

Oj, idag blev verkligen en sån dag. En sån dag man inte alls vill ha, speciellt inte en måndag. Plötsligt stod en snubbe från IT-avdelningen rakt framför mig och skulle försöka installera en skrivare, och samtidigt som han behövde hjälp + starta om datorerna så kom det ett stim av kunder in i butiken och telefonen ringde som tokig. Summa summarum hoppade jag runt mellan 3 olika platser för att vara så många som möjligt till lags så mycket som möjligt. Lunchen intogs på stående fot samtidigt som jag assisterade IT-snubben, stressad för att kollegorna skulle hinna ut på lunch också innan klockan blev för mycket.

Fram på eftermiddagen kände jag mig helt knäckt. Började känna mig febrig och allmänt stressad av allt jag inte hunnit med. Så då tog jag ett brejk, gick ut 10 min och varvade ner. Sen kunde jag plötsligt tänka igen.
Men träningsviljan kom inte riktigt tillbaka... Istället gick jag hem tidigt (sluta kl 17 o gå direkt hem - när hände det senast??!), satte mig i soffan och terapi-stickade-raggsockor. Nice!

Jag känner mig inte i något planerings-mood den här veckan, jag tänker ta det som det kommer och fokusera på att varva ner och stressa så lite som möjligt. Jag måste vara.

Tack ni som hejar på mig, jag kommer snart tillbaks med nya krafter! ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner igen mig precis nu. Jag behöver också stressa ner o "bara vara"
Försök släppa alla måsten o bara ta det lungt ett tag. Länd lite ljus o läs en god bok eller tidning. Lyssna på skön musik. Ta ett varmt o skönt bad.

Jag hejar på dig!!

Anonym sa...

varva ner ordentligt!! så blir det lättare att varva upp sen! =)