torsdag 8 november 2007

Lite tid, mycket att göra

Dagens träning bestod av att släpa träningsväskan med till jobbet. Och hem därifrån.

Istället för träning blev det drygt 2 timmars kvarsittning på jobbet, och sen ca 1 timmes jobb hemifrån. Hela eftermiddagen gick åt till att sitta med i ett flygrådsmöte, och när klockan egentligen visade att det var tid att gå hem hade jag inte ens hunnit börja med det jag skulle hinna med idag. Och jag insåg att jag skulle bara känna mig stressad av att gå hem o inte ha fått det gjort, så då satt jag kvar ett tag i lugn o ro. Och sen behövde jag finslipa det lite vid datorn här hemma eftersom vi inte har något bildbehandlingsprogram på datorn på jobbet... så nu känns det som att jag kanske är i hyfsad fas ändå.

... och så har jag anmält mig till Tjejmilen 2008 idag!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att du hann undan det du behövde göra igår, trots att du fick sitta kvar några timmar på jobbet o sen hemma.

Felicitas sa...

Härligt!! Jag är också anmäld! =) Det blev en jäkla massa anmälningar i ett svep när jag insåg att det blir bra mycket billigare att anmäla sig nu jämfört med att vänta...
Vad sägs om: Tjejvasan (anmäld sedan tidigare), Tjejvättern, Vansbro Tjejsim, Midnattsloppet, Tjejmilen OCH Lidingö Tjejlopp?! Phew!! =)

Anonym sa...

Vad kul att du har anmält dig till Tjejemilen!!!

Jag vågar inte än! När är sista anmälningen??

Anonym sa...

Lycka till med tjejmilen! Finns det inga lopp i södra Sverige så man kan va med o Heja

Anonym sa...

Oj, vilken dag! Är det inte jobbigt när jobbet tar över ens tankar på fritiden? Hur som helst, jag är lite sugen på Tjejmilen jag med och nu blir jag ännu mer taggad på att anmäla mig! Skönt att du fick undan jobbet iaf! =)

Anonym sa...

Coolt att du har anmält dig till Tjejmilen!

Jag har en utmaning till dig i min blogg om du känner för det...

Anonym sa...

lycka till med dina mål och tjejmilen, kram

Anonym sa...

Åh va kul! Synd att jag avskyr att springa, annars hade jag kanske hängt på ;-)

Prralin sa...

Felicitas > Lika bra att få allting bortgjort, snart har du glömt att allt är betalt - och då är det bara det roliga (och jobbiga...) kvar!

Bille > Jag hittade inget som sista anmälningsdatum, men jag tror nog att du har gott om tid på dig att fundera - bara du bestämmer dig för att hänga på! ;)

Mormor > Räknas inte Stockholm till södra Sverige?! ;)

Mathilda > Haka gärna på, jag lär behöva peppningskompis för att inte ge upp!

Ofelia > Jag avskyr också att springa, just därför måste jag utmana mig själv och ha ett mål för att komma över detta... :)

Anonym sa...

Fan va fint CV du får! :) Sen är det skönt att kunna sitta kvar ett par timmar och få jobba i lugn och ro när man inte blir störd. Jag är spänd på mitt nya jobb, vet inte alls vad det kommer att innebära. Vet ju inte ens när jag börjar! :) Kram på dig!