söndag 18 november 2007

Förslappad - men nu kör jag igen

Börjar känna mig smått förslappad. Samtidigt som det har varit väldigt skönt att bara få vara och inte planera så himla mycket ett tag. Jag hoppas jag har laddad om batterierna. Dock känner jag i bakhuvudet en liten oro för att det finns en förkylning som lurar att bryta ut väldigt olämpligt snart... men det är ju inte så mycket att göra åt saken, får ta det när det kommer!

Jag försöker mig på en liten planering av nästa vecka igen, det blir ingen toppvecka ur träningssynpunkt men lite ska jag iaf röra på mig:

Måndag: Pilates, löpband
Tisdag: Power Strike Impact
Onsdag: TC Push
Torsdag: - (hockey)
Fredag: - (Göteborg)
Lördag: - (Göteborg)
Söndag: - (Göteborg)

Helgen bjuder på KickOff i Göteborg, åker ner fredag eftermiddag och kommer hem söndag kväll. Det känns lite drygt att va borta en hel helg, men det ska bli roligt också. Det blir vår första KickOff med R sen vi blev uppköpta, och R's kickoffer har rykte om sig att vara ganska välarrangerade så det ska bli intressant - och kul att få ansikte på massa folk man bara pratat per telefon med.
Temat för helgen är Vilda Västern, och nån gång under veckan ska jag alltså också hinna med att fixa en utstyrsel för detta... några tips?!

Inga kommentarer: