fredag 2 november 2007

Plus minus noll

... nästan.

Har inte vägt mig på en månad nu, men imorse var det upp till bevis igen. Det var i princip plus minus noll sen senast, några hekto hit och dit är inget att bry sig om med tanke på hur det kan skilja från dag till dag.
Men min slutsats blir iaf att oktober månad (som av många olika anledningar blivit en "mellanmånad" utan tillräckligt med tid eller ork för att fokusera på hälsan) ändå får godkänt. Trots att jag inte fokuserat har jag hållt mig i schack, och jag behöver inte känna att jag måste "jobba ikapp" något utan jag har samma utgångsläge som för en månad sen.
Självklart har jag både en vilja och en målsättning att gå ner (mycket) mer i vikt, men jag trivs redan bättre med mig själv, både tack vare de resultat jag redan sett och bara genom att känna att jag är på rätt väg...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så skönt det blev plus/minus noll trots att du haft massa annat o tänka på. Härligt att höra att du trivs mycket bättre med dig själv nu också. Bara fortsätta så kommer du uppnå kanonbra resultat! Kör hårt!! Kram

Puma sa...

Vilket skönt konstaterande!

Anonym sa...

Vad roligt! Och att du mår bättre är ju huvudsaken! Du kommer kunna gå ner precis det du vill med den disciplin du har, men det får väl ta den tid det tar! Förstår att det är svårt att planera sin träning och bra kost när du reser så mycket i jobbet. Fortsätt kämpa bara, du är grym! :)