söndag 7 december 2008

Kanske, kanske inte

Efter allt tjat och gnäll om att jag vill tapetsera om (läs: hitta någon som mot betalning vill göra det åt mig) kök och vardagsrum verkade det som att det igår öppnades en möjlighet. Men jag känner mig lite tveksam.

För det första så kommer det här erbjudandet med väldigt kort varsel, det skulle i så fall ske inom den närmsta veckan. För att skona mig själv har jag inte kollat eller funderat på tapeter så länge jag inte vetat om det skulle bli av - och jag har ingen lust att ta ett hastbeslut utan att ha hunnit fundera, dessutom har jag väldigt mycket annat att fokusera på under veckan och tapetbutiken har inte öppet utanför mina arbetstider. Jag vet heller inte om jag orkar med mer kaos i vardagen innan julledigheten, just nu skänker hemmet mig trots allt viss ro. Och jag känner att jag behöver all ro jag kan hitta.

För det andra vet jag inte om det känns lönt att lägga energi och pengar på detta - kommer jag stanna kvar här? Om det kommit för en månad sen eller om jag haft tapeter utvalda hade jag inte tvekat en sekund (för jag tror att en färdigfixad lägenhet tagit bort ett stort stressmoment ur min vardag), men nu vet jag inte...
Jag vet bara att jag tänker för mycket.

Och längtar bort.

1 kommentar:

Anonym sa...

Det går säkert att göra det i januari med skulle jag tro. Det löser sig ska du se. Kram